(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Illenpihan varhaiskasvatusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Illenpihan ja -puiston päiväkoti

Illenpiha 6, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään Illenpihan varhaiskasvatusyksikköön. Tulevana toimintakautena toinen tehtävistä olisi esiopetusryhmässä ja toinen 3-5v lasten ryhmässä.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön keskellä Vantaata, Kartanonkoskelta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta Risto Räppääjän maisemista. Meillä saat tehdä työtä omalla tavallasi, luotamme ammattilaisen osaamiseen.  Opettajat ovat tiimiensä johtajia ja sitä kautta johtamassa vahvasti koko yksikköä osana johtoryhmää.

Työyhteisöömme kuuluu kaksi päiväkotia ja avoin päiväkoti kerhoineen. Työntekijöitä kolmessa rakennuksessa meitä on noin 30, lapsia noin 190. Ilmapiirimme on kannustava ja positiivinen. Jokainen lapsi ja kasvattaja on tärkeä ja ainutlaatuinen.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Pienryhmätyöskentelytaidot ja -kokemuksen. Esiopetuspätevyyden sekä positiivisen pedagogiikan tuntemuksen. Etunasi on myös joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja kehittämismyönteisyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Sari Eskola

050 312 1817

sari.eskola@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9-15

Päiväkodin varajohtaja Pepe Ojala, 043 826 9171, pepe.ojala@vantaa.fi, arkisin 9-14

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.