(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Hösmärin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Oletko positiivinen ja ulospäin suuntautunut, reipas vakaope? Tule tekemään kanssamme hyvää varhaiskasvatusta moninaiseen ja aktiiviseen yksikköön!

Meillä kasvattajat tekevät yhteistyötä toistensa ja perheiden kanssa, uusia ratkaisuja ja toimintamuotoja etsien. Haluamme kannatella lapsia parempaan huomiseen, tule osaavaan joukkoomme!
Olemme Vihreä lippu -päiväkoti.
Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Hösmärin päiväkoti
Työaika:38 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme perheiden arvostavan kohtaamisen ja välittävän ilmapiirin ylläpitämisen taitoa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!