Varhaiskasvatuksen opettaja, Hevoshaan päiväkoti, 2 paikkaa (uusi päiväkoti)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Hevoshaan päiväkoti

Hevoshaantie 17, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! Tervetuloa kehittämään uuden päiväkodin pedagogiikkaa!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajia uuteen ja upeaan Hevoshaan päiväkotiin. 

Hevoshaan päiväkoti avattiin elokuussa 2019 Hevoshaantielle, Hakunilan urheilupuiston ja uimahallin läheisyyteen. Lähimetsät ja urheilupuisto tuovat monia erinomaisia mahdollisuuksia aktiiviselle toiminnalle, liikkumiselle ja erilaisille oppimisympäristöille. Luonnonläheisyys ja erinomaiset retkeilymaastot ovat vieressämme päivittäin.

Valoisassa päiväkodissamme on yhteensä 6 kotialuetta 1-6-vuotiaille lapsille. Kasvattajia tulee olemaan 24, kun toimimme koko laajuudessa. Haemme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa. Toiminta laajenee hiljalleen kattamaan koko päiväkodin.  

Olemme päässeet hyvään alkuun pedagogiikan kehittämistyössä. Varhaiskasvatussuunnitelman mukainen toiminta innostaa yhteisöämme jatkuvaan positiiviseen ja eteenpäin vievään ajattelumalliin. Meillä lapsi saa olla lapsi huolimatta erilaisista tarpeistaan; inkluusio on toteutuvaa arkea. Kollegiaalinen tuki ja opettajien suunnittelu -, arviointi - ja kehittämisajat  on suunniteltu työvuororakenteisiin. Suuremman yksikön mukanaan tuoma vertaistuki on koettu tärkeäksi yhteistä toimintaamme tukevaksi asiaksi. Yksikössämme työskentelee myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja rinnakkaisopetuksen mukaisesti tehden yhteistyötä muun kasvattajatiimin kanssa. Hän tukee kasvattajatiimejä konsultoivalla työotteella.

Hevoshaan päiväkodissa toimitaan pienryhmätoiminnan periaatteiden mukaisesti, näin lapset saavat itsekin osallistua hyvin kehitystään ja oppimistaan tukevaan toimintaan ja sen suunnitteluun. Parityöskentelymalli ja siihen suunnitellut tilat mahdollistavat lapsen osallisuuden ja yksilöllisyyden hyvin.

Yhteisen arjen jakaminen ja yhdessä toimiminen avartavat jokaisen lapsen elämännäkemystä ja lisäävät suvaitsevaisuutta. Lapset saavat hyviä valmiuksia toimia eri tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa. Koko päiväkoti toimii yhteisönä myös toimintaa suunniteltaessa.

Turvallinen kasvuympäristö muodostuu positiivisesta ilmapiiristä. Lasten, perheiden ja henkilökunnan yhteistyö mahdollistaa ympäristön, jossa voi yhdessä ihmetellä elämän suuria asioita. 


Otamme huomioon toiveet myös määräaikaisesta työsuhteesta, jos olet valmistumassa tai muuten vain haluat lyhyemmän työsuhteen.

Olet tervetullut käymään päiväkodissamme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aktiivista ja innovatiivista työotetta sekä halua kehittää uuden toimintayksikön pedagogiikkaa

Luemme eduksi: Positiivisen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Niittymäki Marika

+358438259439

marika.niittymaki@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin kello 8-16

Sanna Tilli. Puhelin 040 3553508. sanna.tilli@vantaa.fi, tavoitettavissa arkisin kello 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316477
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa