(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston toimintayksikkö

Hiirakkokuja 5, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen  23.02.2021 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme Hepopuiston päiväkotiin sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 vuotiaiden ryhmään. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogiikasta, toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. 

Hepopuiston päiväkoti on pieni kolmen ryhmän talo luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat kartanon alueen puistot ja metsät mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön. Yksikön henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja ja lapsi ja perheohjaaja ovat mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella työskentelevien varhaiskasvatuksen psykologin ja kuraattorin kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana pääset vaikuttamaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja sinulla on mahdollisuus osallistua johtoryhmätyöskentelyyn. Toivomme, että omaat hyvät tiimityötaidot, toimit lapsilähtöisesti ja sinulla on positiivinen asenne. Haluat edistää lapsen osallisuutta ja kehittää työskentelytapoja sekä toimintaa.

Hepopuiston toimintayksikkö on monikulttuurinen päiväkoti, jossa kelpoisuusvaatimukset täyttävä varhaiskasvatuksen opettaja saa rekrytointilisää 150 euroa ajalla 1.6-20-31.5.21.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!

Otamme haussamme huomioon myös varhaiskasvatuksen opettaja- tai sosionomiopintoja suorittavat henkilöt sekä jo hieman kokemusta omaavat lastenhoitajat, joilla on kiinnostus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemus monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Stjerna Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.