(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Hepopuiston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Hepopuiston toimintayksikkö

Hevoshaantie 2, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2021
Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme päiväkotimme esiopetusryhmään sensitiivistä ja kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa esiopetusryhmän pedagogiikasta, toiminnan toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimissä työskentelee myös toinen opettaja ja lastenhoitaja. Sinulla on halutessasi mahdollisuus työskennellä myös 2-5 vuotiaiden ryhmässä.

Hepopuiston päiväkoti on pieni kolmen ryhmän talo luonnonläheisellä alueella Hakunilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodin läheisyydessä sijaitsevat puisto- ja metsämaastot mahdollistavat monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön.  Henkilöstö koostuu varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista sekä avustavasta henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja on mukana ryhmien toiminnassa ja tukemassa opettajan työskentelyä.

Varhaiskasvatuksen opettajana pääset vaikuttamaan koko yksikön toiminnan kehittämiseen ja mahdollisuus osallistua johtoryhmätyöskentelyyn. Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, toimit lapsilähtöisesti, ja sinulla on positiivinen asenne. Haluat edistää lapsen osallisuutta ja kehittää työskentelytapoja sekä toimintaa.

Tervetuloa mukaan iloiseen työyhteisöömme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemus monikultturisten perheiden kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja Stjerna Heli

0438254748

heli.stjerna@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.