(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Haukilahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään noin vuoden vanhassa päiväkodissa? Miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa?

Miltä tuntuu ajatus uudesta oppimisympäristöstä, jossa on lasten ryhmätilojen lisäksi iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone, jossa sak - aika mahdollistuu? Työyhteisössämme on vahvaa pedagogista puhetta ja pedagogiikan kehittämistä.

Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa ja monipuolisia oppimisympäristöjä?

Uuden työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mm. työsuhdematkalipun, sportti - ja kulttuuripassin, maksuttoman uintimahdollisuuden ja stipendikukkaron, josta voi anoa omalla ajallaan toteutuviin opintoihin tukea.

Haukilahden päiväkodin uudisrakennus valmistui keväällä 2019 ja haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaisiin tehtäviin.

Haukilahden uudessa kaksikerroksisessa päiväkodissa on 7 lapsiryhmää ja avoin päiväkoti Kaislikko. Samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto.

Päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet. Lähimmät metropysäkit ovat Iso Omena tai Tapiola, josta voi vaihtaa bussiin. Lisäksi Lauttasaaresta kulkee bussi suoraan päiväkodin ovelle.

Haastatteluun kutsutaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Haukilahden päiväkoti

Työaika: 38h 15min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!