(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, hae nyt Vantaalle joustavalla tavalla!
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen opettaja, Vantaan kaupunkiTyösuhteen kesto: Vakituinen tai sopimuksen mukaan 

Vantaan kaupungin päiväkodit

Kaikkien kaupungin päiväkotien joustava haku


Hei, innostunut varhaiskasvatuksen opettaja tai opettajaksi valmistuva, tervetuloa Vantaalle!

Haemme Vantaan kaupungin päiväkoteihin varhaiskasvatuksen opettajia. Jätä hakemus ja kerro toiveesi mm. alueen, päiväkodin ja työsuhteen aloitusajan suhteen. Olemme sinuun yhteydessä ja haluamme kuulla juuri sinua! 

Vantaalla on hyvä tehdä työtä. Saat työsi tueksi mm. moniammatillisen asiantuntijatuen, mentoroinnin ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi toimintayksikön johtoryhmän kautta.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa tarjoaa monia mahdollisuuksia:

Hakunila: Monikulttuurisuus näkyy päiväkotien arjessa ja niissä kehitetään aktiivisesti kielitietoista pedagogiikkaa. Hakunila on luontoa rakastavalle liikkujalle: Metsät, urheilupuistot ja -hallit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun ympäri vuoden.

Myyrmäki: Väkirikas Myyrmäki tarjoaa aktiiviselle opettajalle palveluja ja monipuolista kulttuuritarjontaa kaikenikäisille.  

Kivistö-Aviapolis: Kehäradan ja valtaväylien katveessa sijaitseva Kivistö on vauhdikkaasti kasvava alue, joka pursuaa yhteisötoimintaa, persoonallisia puistoja ja patikkareittejä. Keskellä Vantaata sijaitseva Aviapoliksen luonnonläheiset ja värikkäät asuinalueet tarjoavat lapselle kokemuksia rikastuttavasta luontoyhteydestä.

Tikkurila: Oppimisesta innostunut opettaja ei hetkessä kyllästy, sillä museot, kulttuuritalot ja tiedekeskus Heureka tarjoavat alati vaihtuvia näyttelyitä. Leikki- ja urheilupuistot mahdollistavat monipuolisen liikunnan.

Korso-Koivukylä: Keravanjoen laaksot ja laajat metsät ovat täynnä ulkoilureittejä. Korso ja Koivukylä ovat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja lähijunat sekä bussireitit vievät kaikkiin ilmansuuntiin.

Haku koskee kaupungin päiväkoteja. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 eur/kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Koeaika: Riippuen työsuhteen kestosta 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Kysy lisää osoitteesta rekrytointi@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.