Varhaiskasvatuksen opettaja Espoonlahden alueelle
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Avaamme uuden tilapäisen päiväkodin Espoonlahteen. Etsimme nyt varhaiskasvatuksen ammattilaisia kehittämään uuden yksikön toimintaa.

Tilamme on vasta remontoitu ja käytössämme on uudet ja ajanmukaiset välineet.

Nyt sinulla on mahdollisuus käynnistää uuden päiväkodin toiminta Espoonlahdessa. Päiväkoti on suunniteltu kahdelle ryhmälle. Etsimme rohkeita ja idearikkaita varhaiskasvatuksen opettajia, joita kiinnostaa ja innostaa uuden yksikön toimintakulttuurin luominen. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan yksikön toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun alusta asti.

Tehtävän aloitus 28.1.21 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Määräaikainen työsopimus tehdään heinäkuun loppuun asti, mutta päiväkodin toiminnan jatkuessa myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Käymme läpi hakemuksia ja saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana. Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydettyä.
Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian!

Merikansan uudessa päiväkodissa käynnistyy 2 uutta lapsiryhmää tammi-helmikuun aikana. Henkilökunnan rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Päiväkotimme sijaitsee merikansantiellä Espoonlahden terveysaseman vieressä ja kuuluu Espoonlahden varhaiskasvatuspalveluihin.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Espoonlahden varhaiskasvatus
Työaika: 38 h 15 min/ vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413958
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo