(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetus, Karamzinin koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät esiopetusryhmässä. Tiimissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Karamzinin koulun esiopetus kuuluu Järvenperän päiväkodin johtamiskokonaisuuteen. Esiopetusryhmä tekee yhteistyötä päiväkodin esiopetusryhmän kanssa.

Työpaikan nimi: Karamzinin esiopetus

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään kokemusta esiopetuksesta, motivoitunuttta ja itsenäistä työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on innostunut ja motivoitunut työskentelemään koululla järjestettävässä esiopetusryhmässä. Yksikössä painotetaan luonnossa oppimista, liikkuvaa arkea ja hyödynnetään lähialuetta, retkikohteita ja luontoa oppimisympäristönä. Toivomme hakijalta innostuneisuutta luontopedagogiikkaan sekä kehittävää työotetta. Meille on tärkeää työn ilo ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!