(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, avoin varhaiskasvatus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Avoimen päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kilonpuiston lastentalossa, sijaisuus.

Päiväkoti sijaitsee Inkoonkujan päässä metsän reunassa, luonnon helmassa. Kilonpuiston lastentalossa tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä ihmisyyteen ja ympäristön arvostamiseen. Päiväkoti tarjoaa viihtyisän ja virikkeellisen toiminta- ja oppimisympäristön, jossa lapsen toiveet, tunteet ja ajatukset saavat tilaa.

Työpaikan nimi: Kilonpuiston lastentalo

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä musikaalisuutta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!