(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Aurinkokiven päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Aurinkokiven toimintayksikkö

Käyntiosoite: Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 26.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2020


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja tai lastenhoitaja!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Aurinkokiven päiväkotiin 26.8.2019 alkaen määräaikaiseen työsuhteeseen. Lastenhoitajien hakemukset otetaan myös huomioon.

Päiväkoti on osa Aurinkokiven rohkeaa ja yhteisöllistä toimintaympäristöä. Talossa toimivat myös koulu, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Kivistön asukkaat kokoontuvat yhteen Aurinkokiven monipuolisiin tiloihin ja toimintoihin sekä arjessa että vapaa-ajalla. Siellä eri-ikäiset ihmiset kasvavat, oppivat, oivaltavat ja viihtyvät yhdessä.

Aurinkokiven päiväkoti, jossa on n. 90 lasta, on avattu syksyllä 2016 ja sijaitsee kehäradan varrella. Meillä toimii myös avoin päiväkoti. Aurinkokiven ystävällinen ja auttavainen työyhteisö toivottaa uutta työkaveria tervetulleeksi mukaan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen tiimiin.

Onko sinulla kykyä edistää yhteisöllistä hyvinvointia ja osallisuutta lasten, asiakasperheiden, kollegoiden ja palvelukeskuksen eri toimijoiden kesken? Onko moniammatillinen yhteistyö ja joustavuus sinulle luontaista? Onko sinulla hyvät vuorovaikutustaidot ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Janita Metsämäki

043 826 9115

janita.metsamaki@vantaa.fi

Tavoitettavissa 30.7.-2.8.2019


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.