(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ajurinmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ajurinmäen päiväkoti

Työavain 3-1501-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 23.08.2019 kello 15:45
Ajurinmäen päiväkoti , Porarinkatu 9 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme motivoitunutta ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään. Työ on 3-5-vuotiaiden ryhmässä, jossa tiimikavereina sinulla työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Ajurinmäen päiväkodissa arvostamme lasten sensitiivistä kohtaamista ja positiivinen pedagogiikka näkyy arjessamme. Toivomme työntekijältä kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sitoutuneisuutta yhdessä sovittuihin arvoihin. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuri varhaiskasvatuksen opettaja työskentelevät myös tarvittaessa kasvattajiemme apuna. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää. Ajurinmäen päiväkoti sijaitsee Leppävaaran keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Espoon kaupunki työnantajana tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sekä monia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntoja. Tervetuloa mukaan positiiviseen kasvattajayhteisöömme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
VS. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tania Makkonen
040 5215989