(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Aamunkoiton päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen ammattilainen?

Haemme joukkoomme kahta sensitiivistä, reipasta ja innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa.

Aamunkoiton päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää. Toimintamme pohjautuu positiiviseen pedagogiikkaan, lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä yhteistyöhön vanhempien kanssa.

Päiväkoti sijaitsee Olarissa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Arvostamme lapsilähtöistä, positiiviseen pedagogiikkaan perustuvaa työotetta sekä kokemusta pienryhmätyöskentelystä. Oma-aloitteisuus ja joustavuus on myös työssämme tärkeää.

Työpaikan nimi: Aamunkoiton päiväkoti

Työaika: 38.45 h / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!