(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 8 tehtävää, Matinraitin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tule mukaan kehittämään uutta Matinraitin päiväkotia!

Uusi, pitkään odotettu Matinraitin päiväkoti valmistuu jouluksi 2020. Matinraitin päiväkoti sijaitsee Matinkylässä keskeisellä ja rauhallisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien lähellä.

Päiväkoti aloittaa toiminnan vuoden vaihteessa ja avaa ovensa 11.1.2021 espoolaisille lapsille. Päiväkodissa on kahdeksan ryhmää, jotka muodostetaan joustavasti, tarjoten 1 - 5-vuotiaille varhaiskasvatusta ja elokuusta 2021 lähtien myös esiopetusta.

Iloisen ilmeen omaava päiväkoti tarjoaa monipuolisen toiminta- ja oppimisympäristön tukien lasten mielenkiinnon kohteita ja osallisuutta. Pääset mukaan aloittamaan sekä kehittämään uuden päiväkodin pedagogiikkaa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollismman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 23.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Vastaan mielelläni puheluusi, niin jutellaan lisää. Odotamme hakemustasi!

Työpaikan nimi: Matinraitin päiväkoti
Työaika: 38h 15min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.


Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!