(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 tehtävää, Majurinkulman päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Majurinkulman päiväkodissa. Tehtävä sijoittuu toiseksi opettajaksi henkilön osaamisen ja toiveiden mukaan joko pedagogisesti vahvistettuun esiopetusryhmään tai 3-5 -vuotiaiden ryhmään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toteuttamaan varhaiskasvatusta uudessa ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Käytössämme on liikuntasali ja erilaisia jakotiloja, esimerkiksi ateljee. Lähiympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumaastot, myös kirjasto ja muut Leppävaaran kulttuuripalvelut ovat lähellä.

Pienryhmätoiminta on meillä keskeinen menetelmä ja se mahdollistaa lasten yksilöllisen huomioimisen arjessa. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme tiivistä yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi.

Päiväkodin kaikissa kuudessa ryhmässä on kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja työskentelevät rinnallasi suunnitelmallisesti.

Majurinkulman päiväkoti sijaitsee Perkkaalla, Leppävaaran kupeessa, hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.

Espoon kaupunki tarjoaa työsuhde-etuina mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuripassin, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä sekä taloudellista tukea kouluttautumiseen.

Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Majurinkulman päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa tehtävästä työstä

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!