(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää, Tiistilän koulun esiopetus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Kahta varhaiskasvatuksen opettajaa haetaan Tiistilän koululle esiopetukseen liittyvään varhaiskasvatukseen. Työ on iltapäiväpainotteista, aamupäivän esiopetuksesta vastaavat Tiistilän koulun työntekijät.

Työntekijän toiveen mukaan työ voi olla osapäiväistä esim. klo 12-17, tai kokopäiväistä, jolloin aamupäivän työtunnit tehdään naapurissa, Tiistilänraitin päiväkodissa.


Työpaikan nimi: Tiistilänraitin päiväkoti, Tiistilän koulun varhaiskasvatus
Työaika: 38h 45min / viikko tai sopimuksen mukaan
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!