Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää, Taimitarhan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Hei Sinä positiivinen, idearikas ja lämpimät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen! Taimitarhan päiväkodissa Pohjois-Espoossa on nyt upea tilaisuus päästä loistamaan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävässä.

Kolmiryhmäinen päiväkotimme on hersyvä ja toimelias työyhteisö, jossa kaveria ei jätetä pulaan, vaan apua tarjotaan ja yhteistyötä yli ryhmärajojen toteutetaan niin jokapäiväisissä tilanteissa kuin yhteisen pedagogisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Taimitarhassa perheet ja lapset ovat osallisina toiminnan suunnittelussa. "Lasten kokouksissa" jokainen pääsee vaikuttamaan ja muutoinkin lapsen kuuleminen on meille taimitarhalaisille kunnia-asia. Täällä metsä oppimis- ja leikkiympäristönä on tärkeä ja lasten liikkumisen mahdollisuus turvataan mm. lepohetken jälkeisellä ulkoilulla.

Toivomme, että sinulla on Espoon arvojen mukaisesti positiivinen ihmiskäsitys ja että se näkyy toiminnassasi niin työkavereiden, perheiden kuin lastenkin kanssa. Lisäksi olisi hienoa, että lasten liikuntakasvatus olisi lähellä sydäntäsi. Tarjoamme sinulle tilaisuuden toteuttaa korkeatasoista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja kokeilla uusia asioita ennakkoluulottomasti pienessä ja työkavereita kunnioittavassa työyhteisössä.

Haussa on kaksi varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää.

Työpaikan nimi: Taimitarhan päiväkoti
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1350192
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo