(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää, Karamäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Tervetuloa mukaan luomaan ja rakentamaan uuteen päiväkotiin hyvää, lapsia myönteisesti kohtaavaa pedagogiikkaa! Haemma kahta varhaiskasvatuksen opettajaa uuteen, vasta avautuneeseen Karamäen päiväkotiin.


Olet innostunut uudesta varhaiskasvatussuunnitelmasta ja haluat toteuttaa sitä yhteistyössä tiimisi kanssa. Uudessa Karamäen päiväkodissa olemme siirtyneet varhaiskasvatuslain mukaiseen mitoitukseen, jolloin ryhmässä työskentelee kaksi opettajaa ja lastenhoitaja. Keväällä työskentelet 1-5-vuotiaiden lasten ryhmässä.
Karamäen päiväkoti sijaitsee Karakalliossa, Leppävaaran kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Työpaikan nimi: Karamäen päiväkoti
Työaika: 38h 45min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään: innostunutta asennetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: kokemusta eri kieli-ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa työskentelystä. Olet avoin ja kohtaat perheet ja lapset lämpimästi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!