(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää, Jousenkaaren päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Nyt on haussa kaksi vakituista varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5-vuotiaiden ryhmään.

Jousenkaaren päiväkoti sijaitsee luonnonläheisellä ja rauhallisella Tapiolan alueella. Päiväkodin läheltä löytyy loistavia retkikohteita niin luonnon kuin kulttuurin parista. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.

Päiväkotimme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Urheilupuiston metroasemalta.

Etsimme työyhteisöömme motivoituneita, kehitysmyönteisiä ja innostuneen työotteen omaavia varhaiskasvatuksen opettajia.


Työpaikan nimi: Jousenkaaren varhaiskasvatusyksikkö
Työaika: 38 h 45 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!