(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Maarukan päiväkoti, Neptunuksentie 3 01480 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1146-18

Hei vaan, olisitko sinä puuttuva palanen ammattitaitoisesta, rempseästä joukostamme?

Haemme Maarukan toimintayksikköön kahta varhaiskasvatuksen opettajaa. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja alkavat 7.1.2019 tai sovitusti. 

Maarukan toimintayksikköön kuuluu kaksi päiväkotia: Maarukka Mikkolassa Korson alueella ja Kustaantie Rekolassa Koivukylän alueella. Maarukka on 4-ryhmäinen talo rauhallisella teollisuus-/asuinalueella metsän siimeksessä ja Kustaantie kodinomainen 2-ryhmäinen talo Koivukylän koulun yhteydessä. Molempiin päiväkoteihin pääsee suhteellisen hyvin myös julkisen liikenteen avulla. 

Toinen haettavista varhaiskasvatuksen opettajista sijoittuu ainakin meneillään olevan toimintavuoden ajaksi Maarukkaan 1-3v. ryhmään ja toinen Kustaantielle 1-3v. ryhmään.

Maarukka on auki 6-18.00 välillä ja Kustaantie 7-17.00 välillä. Opettajat tekevät pääsääntöisesti sisennettyjä vuoroja.

Toivomme hakijoilta iloista ja huumorintajuista luonnetta, empaattisuutta, heittäytymishalua ja -kykyä, vahvaa tiimityöhalua, kiinnostusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten suomenkielen vahvistamiseen, vahvaa halua pienten pedagogiikkaan ja joustavuutta. Esiopetuspätevyys plussaa, mutta ei välttämätön. Meille on tärkeää mm. lapsen ja huoltajan kohtaaminen ja positiivinen pedagogiikka. Olemme aloittamassa opettajien mentorointimallia (=uudelle työntekijälle tuki yksikössä jo työskennelleeltä opettajalta).

Mikäli emme löydä sopivia kelpoisuusehdot täyttäviä työntekijöitä, voidaan hakuaikaa jatkaa tai tehtävät muuttaa määräaikaiseksi ajalle 7.1.2019-2.6.2019. Aloitusajankohdasta voidaan joustaa ja neuvotella. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1 500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki.

Soita tai laita sähköpostia ja ilmianna itsesi!

Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kokoaikatyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.