(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa, Ulrikan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ulrikan toimintayksikkö

Ulrikankuja 5, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa Ulrikan päiväkotiin.


Ulrikan toimintayksikköön kuuluu: Ulrikan päiväkoti, Seljapolun päiväkoti, sekä Ulrikan paviljongin kerhot. Ulrikan viisiryhmäinen päiväkoti  sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan Rekolan aseman tuntumassa.  

Tarjoamme sinulle työpaikan innostuneessa ja  työhön sitoutuneessa yksikössä. Meille on tärkeää hyvät vuorovaikutussuhteet sekä positiivinen ilmapiiri. Pidämme tärkeänä lasten luontosuhteen muodostumista. Metsä on tärkeä osa oppimisympäristöämme ja toivomme, että myös sinä viihdyt metsässä .  Liikunta kuuluu lapsen päivään, ja kannustamme lapsia liikkumaan sekä ulkona että sisällä.

Toivomme hakijalta vahvaa pedagogista osaamista sekä innostusta kehittää toimintaa. Arvostamme ammatillista ja positiivista työotetta sekä  hyviä vuorovaikutustaitoja. Tervetuloa kehittämään toimintaamme kanssamme! 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

 Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Savolainen Tanja

040 5651445

etunimi.sukunimi@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.