Varhaiskasvatuksen opettaja, 2, Lansantie
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

Haemme Lansantien päiväkotiin kahta varhaiskasvatuksen opettajaa.

Toinen tehtävä sijoittuu esiopetusryhmään, jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja kieli- ja kulttuuriopettaja. Toinen tehtävä sijoittuu 1-5 -vuotiaiden ryhmään, jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja.

Lansantien päiväkoti sijaitsee rauhallisella luonnon läheisellä pientaloalueella, jossa luonnon läheisyys mahdollistaa luonnossa liikkumisen ja metsäretket.

Meillä viihdytään! Koulutettu ja osaava henkilökuntamme on aidosti sitoutunut arjen hyvän pedagogiikan ja sensitiivisen työtavan toteuttamiseen. Yhteisöllinen ja inklusiivinen ajattelu on meille tärkeää.

Tarjoamme jokaiselle lapselle turvallista ja monipuolista toimintaa sekä leikkiä huomioiden yksilölliset kasvun ja oppimisen tuen tarpeet. Tavoitteenamme on oppimaan oppiminen ja oppimisen ilo vahvistaen lasten myönteistä minäkuvaa, unohtamatta hyviä käytöstapoja. Hyödynnämme toiminnassamme luonnonläheistä ympäristöämme. Teemme kasvatustyötä yhdessä vanhempien sekä eri asiantuntijoiden ja perusopetuksen kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi työyhteisöämme!

Työpaikan nimi: Lansantien päiväkoti, Edelfeltinkuja 2, 02610 Espoo

Työaika: 38 h 45 min/vko

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kykyä toimia kasvatuskumppanuuden hengessä sekä työyhteisössä että lasten vanhempien kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1358014
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo