(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen ohjaajan virka
Virtain seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Etsimme VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAA uuteen virkaan Virtain seurakuntaan. Kasvatuksen tiimiin kuuluva viranhaltija vastaa lapsi- ja perhetyöstä. Tiimiin kuuluu lisäksesi varhaisnuoriso- ja nuorisotyönohjaajat, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä yli työalarajojen. 

Etsimme joukkoomme innostunutta ja idearikasta työntekijää, jolla on halu uudistaa ja kehittää työalaa. Työhösi tulee kuulumaan rippikoulu- ja muu leirityö.

Viran pätevyysvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätöksen 26.8.2020 nro 139 mukainen varhaiskasvatuksen ohjaajan viran pätevyys tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Valitun tulee olla Suomen ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen. Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virkaan sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää Rikosrekisterilain 6§ 2 mon. mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttyvä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Hakemukset liitteineen pyydetään osoittamaan Virtain seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittamaan osoitteeseen: jukka.taskinen@evl.fi.

Hakuaikaa on jatkettu 15.1.2021 saakka ja aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Virassa toivotaan aloitettavan 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa vs. kirkkoherra Jukka Taskinen, p. 044-275 1626 tai jukka.taskinen@evl.fi