(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen ohjaajan virka
Pieksämäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Pieksämäen seurakunnassa on avoinna

VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAN VIRKA 1.5.2018 alkaen

Varhaiskasvatuksen ohjaaja vastaa varhaiskasvatuksen työalasta, osallistuu sen käytännön toimintaan sekä kehittää työalaa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Viran keskeisinä tehtävinä on lasten ja perheiden parissa tapahtuva kristillisen kasvatuksen suunnittelu, organisointi ja kehittäminen. Viranhaltijan esimiehenä toimii kirkkoherra. Varhaiskasvatuksen ohjaaja on työalansa työntekijöiden esimies.

Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen nro 124 mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto. Lisäksi edellytetään tehtävään soveltuvan esimieskoulutuksen suorittamista tai sitoutumista sen suorittamiseen, kasvatuksen laaja-alaista tuntemusta kirkossa ja yhteiskunnassa sekä halukkuutta yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä verkostoitua sekä hallinnollista osaamista.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen valinnan vahvistamista hänen tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 503 mukainen.

Kirkkoneuvostolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen on toimitettava 2.3.2018 klo 12 mennessä osoitteella Pieksämäen seurakunta, Keskuskatu 27, 76100 Pieksämäki tai pieksamaen.seurakunta@evl.fi. Hakemuksiin merkintä ”varhaiskasvatuksen ohjaajan virka”. Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Anita Seppä 050 558 0207, anita.seppa@evl.fi.