(Poistunut julkaisusta)

VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJA
Lohjan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Lohjan seurakunnassa on haettavana

VARHAISKASVATUKSEN OHJAAJAN VIRKA

Oletko kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen, pedagoginen osaaja ja hyvä organisoija? Etsimme Lohjan seurakuntaan virkeää ja tiimihenkistä varhaiskasvatuksen ohjaajaa lasten ja perheiden parissa tapahtuvan kristillisen kasvatuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Viran tehtäväalue sijoittuu päiväkerho- ja pyhäkoulutyön organisoimiseen ja kehittämiseen, sekä päivähoitoyhteyksien koordinointiin. Tehtävänkuvaan sisältyy tarvittaessa johtavan varhaiskasvatuksen ohjaajan sijaistaminen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) mukainen tutkinto/ sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi AMK tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto.

Arvostamme valmentavaa, aidosti innostavaa ja rohkeasti kehittävää työotetta sekä halua kehittyä osana tiimiä. Tehtävässä tarvitaan lisäksi joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja. Kokemus tapahtumien ja ryhmien organisoinnista, sekä vankat tietotekniset valmiudet katsotaan hakijan eduksi.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 502 (tehtäväkohtainen peruspalkka 2363,13 €/kk). Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnasta palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % peruspalkasta.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen valinnan vahvistamista työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6:2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Työ alkaa 1.1.2019 lukien. Viran täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta pe 19.10.2018 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään ti 23.10.2018 klo 14 alkaen. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Riina Nissinen, p. 0443284307, riina.nissinen@evl.fi.