(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Tuusulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Tuusulan seurakunnassa on haettavana

varhaiskasvatuksen ohjaajan virka

Tuusulan seurakunnassa puhaltavat muutoksen tuulet. Etsimme kasvatuksen tiimiin osaajaa johtamaan varhaiskasvatuksen kenttää yhdessä toisen varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa. Viran erityiseksi vastuualueeksi on määritelty päiväkerho- ja iltapäiväkerhotyö. Organisaatiomallimme on juuri uudistettu ja vasu-prosessi on käynnissä. Pidämme tärkeänä pedagogista osaamista. Arvostamme myös kokemusta lapsiryhmien kanssa työskentelystä ja esimiestehtävistä.

Tuusulan seurakunnassa on yhdessä tekemisen meininki, ja sitä toivomme myös tiimimme uudelta jäseneltä. Etsimme sinua, joka pystyt löytämään uusia uria ja kehittämään työtä rohkealla otteella yhdessä tiimin kanssa, joka uskaltaa myös kokeilla ja epäonnistua. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Hyvästä huumorintajusta on myös apua.

Viran haltijalta vaaditaan kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 3 §:n mukainen tutkinto /sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen, ja hänen tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan tehtäväkohtaisen palkan ollessa 2 670,19 €. Seurakunnassa on useita toimipisteitä, joten oma auto on välttämätön.

Viran hakuaika on 9.5.-31.5.2018 ja sen voi vastaanottaa 1.10.2018 lukien. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun to 7.6. klo 12-17.

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen ohjaaja Katja Manninen-Abbouchi (p. 040 778 9776, katja.manninen-abbouchi@evl.fi) ja kasvatuksen kappalainen Elisa Varkemaa (p. 040 653 0294, elisa.varkemaa@evl.fi)