(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Jupperin ja Hirsikallion päiväkodeissa.
Varahenkilön tehtävänä on on olla osa varhaiskasvatusyksikköjemme henkilöstöä ja sijaistaa niissä tilanteissa, jossa ryhmän omaa henkiökuntaa on poissa. Varahenkilön kotipesänä toimii Jupperin päiväkoti.

Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista käsin. Yhteistyö vanhempien kanssa on avointa ja arvostavaa. Yksiköissä on lämminhenkinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta.
Tervetuloa iloiseen työyhteisöömme.

Työpaikan nimi: Jupperin päiväkoti

Työaika: 38,45h/vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työotetta. Joustavuutta ja sopetumista uusiin tilanteisiin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!