(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, varahenkilö, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, varahenkilö, sijaisuus

Työavain 3-1505-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 21.08.2019 (päättyy 18.06.2020)
Hakuaika päättyy 20.08.2019 kello 15:45
Westendinpuiston päiväkoti , Alalinnake 4 02160 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö toimii varhaiskasvatusyksiköissä sijaisena Tapiolan alueella. Koti yksikkönä on Westendinpuiston päiväkoti.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joutavuutta ja mukautumiskykyä vaihtelevissa tilanteissa. Hyviä sosiaalisia taitoja ja hyvää yhteistyökykyä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Var.kas.yksikön johtaja Hanna-Maija Hjulberg-Meriö
046 877 1493