Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö, Roosaliinan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022

Rakastatko vauhtia ja hallittuja tilanteita? Haluatko tuntea olevasi tervetullut työhösi? Sinua tarvitaan jokaisena päivänä toteuttamaan vasun mukaista toimintaa, kun ryhmän vakituisesta henkilöstöstä joku on poissa.

Roosaliinan päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Päiväkoti on auki klo 6.30-17.15 tällä hetkellä. Henkilöstöömme kuuluu 9 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 8 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Leppävaarassa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Roosaliinassa toimii vahva yhteisöllisyys kaikkina toimintapäivinä, arjessa se näkyy muista välittämisenä ja avun antamisena. Tervetuloa mukaan!

Työpaikan nimi: Roosaliinan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varahenkilölle maksetaan 42,13 €/kk erillinen lisä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme iloista ja toimeen tarttuvaa työotetta. Lisäksi arvostamme positiivisen pedagogiikan käytännön toteuttamista jokaisena päivänä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541875
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo