(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö Espoon keskuksen alueella
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön sijaisuus Espoon keskuksen alueella. Kotipaikkana on Kylänaukion päiväkoti.
Alueeseen kuuluu 10 päiväkotia ja 4 ryhmäperhepäiväkotia. Alue on Muurala-Kirkkojärvi-Tuomarila. Varahenkilö siirtyy tarpeen mukaan alueen yksiköiden välillä.

Työpaikan nimi: Kylänaukion päiväkoti (Kotipaikka). Alue Muurala-Kirkkojärvi-Tuomarila.

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2148,18€/kuukausi + varahenkilölisä 41,71€/kuukausi

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!