(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ymmerstan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Kardemummien 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Ryhmässä työskentelet yhdessä kahden varhaiskasvatuksen opettajan ja erityisavustajan kanssa. Leikki, liikunta ja luova ilmaisu ovat toimintatapojamme, joita toteutamme lasten mielenkiinnon kohteista.

Päiväkodissamme on loistavat jakotilat leikille ja liikkumiselle: iso sali, verstas sekä pienryhmätilat. Lisäksi pihamme on monipuolinen ja aidan takaa löytyy lisää tilaa leikkipuistosta sekä metsää viikottaisille metsäretkille.

Työpaikan nimi: Ymmerstan päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme innostunutta ja positiivista työotetta, omien vahvuuksien esiintuomista sekä ratkaisukeskeistä asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!