Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme varahenkilönä toimivaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Kyyhkyspuiston päiväkotiin. Tarpeen mukaan työskentelet myös muissa Pohjois-Leppävaaran idän puolen yksiköissä.

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Haluatko melko säännöllisen työajan, mahdollisuuden keskittyä lasten kanssa olemiseen ja osallistua laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka!

Varahenkilön tehtävänkuva on olla osa varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja sijaistaa yksiköissä niissä tilanteissa, joissa ryhmien vakinaista henkilökuntaa on poissa. Varahenkilö on aina odotettu työkaveri, joka tulee paikkaamaan ryhmän omaa kasvattajaa! Kiertävälle varahenkilölle maksetaan 42,13€/kk erillistä lisää tehtävän luonteen vuoksi.

Vasta työuraansa aloittelevalle työ tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia varhaiskasvatusyksiköitä ja työtapoja. Pitkään alalla olleelle tehtävä tuo uusia näkökulmia ja vaihtelua työhön.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Kyyhkyspuiston päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk+ varahenkilölisä 42,13 €/kk

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551791
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo