Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Haemme varahenkilönä toimivaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Niittymaan ja Niittykummun päiväkoteihin. Tarpeen mukaan työskentelet myös muissa Tapiolan palvelualueen päiväkodeissa.

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Haluatko melko säännöllisen työajan, mahdollisuuden keskittyä lasten kanssa olemiseen ja osallistua laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka!

Varahenkilön tehtävänkuva on olla osa varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja sijaistaa yksiköissä niissä tilanteissa, joissa ryhmien vakinaista henkilökuntaa on poissa. Varahenkilö on aina odotettu työkaveri, joka tulee paikkaamaan ryhmän omaa kasvattajaa! Kiertävälle varahenkilölle maksetaan 42,13e/kk erillistä lisää tehtävän luonteen vuoksi.

Vasta työuraansa aloittelevalle työ tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia varhaiskasvatusyksiköitä ja työtapoja. Pitkään alalla olleelle tämä työ antaa mahdollisuuden saada uutta näkökulmaa omaan työhön ja keskittyä ryhmässä lasten kanssa läsnäoloon.

Kotipesäsi Niittymaan ja Niittykummun päiväkodit sijaitsevat keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Koemme erityisen tärkeäksi vanhempien kanssa tehtävän yhteistyön sekä kasvatuskumppanuuden. Vaalimme työyhteisöissämme positiivista ilmapiiriä ja teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta sekä keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.


Työpaikan nimi: Niittymaan ja Niittykummun päiväkodit
Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478751
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo