(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme Friisilän ja Kaarnapurren päiväkotiin lastenhoitajan varahenkilöä.

Tällä hetkellä molemmat päiväkodit toimivat Friisilän päiväkodin upeissa uusissa tiloissa pientaloalueella jossa luonto ja retkikohteet lapsille sijaitsevat hyvin lähellä.

Varahenkilön tehtävässä toimiva henkilö sijaistaa pääosin vuosilomia ja sairauslomia lapsiryhmissä. Mikäli päiväkodissa ei ole sijaistamistarvetta saattaa joskus sijaisuus olla muissa alueen päiväkodeissa, kuten kaikkien alueen varahenkilöiden tehtäväkuvaan kuuluu.

Päiväkodissamme on 7 lapsiryhmää joista kaksi on sellaisia joissa on alle kolmivuotiaita lapsia ja viidessä ryhmässä on 3-6-vuotiaita lapsia. Kahdessa ryhmässä toimii myös esikoulu. Päiväkodissamme on erinomaiset varusteet varhaiskasvatuksen toteuttamiseen, olemme toimineet uusissa tiloissa puolentoista vuoden ajan. Tilat ovat erittäin viihtyisät ja mahdollistavat monipuolisen varhaiskasvatustoiminnan.


Työpaikan nimi: Friisilän päiväkoti ja Kaarnapurren päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme joustavaa sekä positiivista asennetta ja valmiutta muutoksiin kun varahenkilön ryhmäsijoitus voi vaihtua päivittäin. Toivomme varahenkilöltä positiivisen pedagogiikan periaatteiden tuntemista ja halua kehittyä lastenhoitajan työssään. Kokemus lastenhoitajan työstä katsotaan myös eduksi.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!