Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Ymmerstan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

"Vara-varahenkilö työssä ahertaa. Ahkerasti aina lapset tavoittaa. Kohta on valmis leikki komea. Varahenkilöllä hymy huulilla."

Varahenkilönä toimit päiväkodin ja esiopetuksen ryhmissä muun henkilökunnan kanssa, kun tiimin omaa henkilöstöä puuttuu. Ryhmässä toimit lastenhoitajana osana tiimiä. Kotipesä on Ymmerstan päiväkodissa, jossa toimii 5 lapsiryhmää. Esiopetus on koulun tiloissa, jossa toimii 3 ryhmää. Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Junalla pääset Koivuhovin asemalle ja siitä kävelet reilun 5 minuuttia päiväkodille.

Laitapa hakemus ja jutellaan työstäsi lisää :)

Työpaikan nimi: Ymmerstan päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme reipasta ja avointa mieltä. Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvissa varhaiskasvatuksen tilanteissa

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552194
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo