Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Vanttilan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät kohdistuvat pääsääntöisesti Vanttilan päiväkodin ja tarvittaessa Kauklahti-Vanttila -päivähoitoalueen poissaolojen sijaistuksiin. Kotipesänä toimii Vanttilan liikunnan ilon päiväkoti.

Vanttilan päiväkodissa meillä on hyvät toimivat ja monipuoliset tilat varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman mukaisen toiminnan järjestämiseen. Päivittäisen liikunnan näkökulma on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Iloinen liikunta on mukana lapsella kaikissa toiminnoissa.

Meillä on käytettävissämme myös hyvät ulkoilumahdollisuudet. Viereisellä puistoalueella on jalkapallokenttä, jossa talvisin luistellaan, leikkipuisto sekä hyvät metsäretkikohteet. Oman peruspihamme lisäksi meillä on turvallisesti aidattu metsäinen piha-alue majojen rakenteluun, kiipeilyyn, luonnon tutkimiseen ja liikuntaleikkirakenteluun.
Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Työpaikan nimi: Vanttilan päiväkoti, Espoon keskuksen varhaiskasvatus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään ammatillista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme joustavuutta ja positiivista työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540523
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo