(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, vakituinen, Mankkaan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa varahenkilön tehtäviin Tapiolan palvelualueelle. Kotipaikkana on Mankkaan päiväkoti. Työ alkaa 13.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Liikenneyhteydet Tapiolaan ovat erinomaiset sekä julkisilla että omilla kulkuneuvoilla.

Etsimme tehtävään yhteistyökykyistä, joustavaa ja vaihtuviin tilanteisiin sopeutuvaa positiivista lastenhoitajaa! Arvostamme lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö on se "päiväkodin odotetuin työntekijä!" Työtoverit ja lapset ovat iloisia, kun saavat oman kasvattajan tilalle tutun sijaisen.

Vasta työuraansa aloittelevalle työ tarjoaa mahdollisuuden nähdä erilaisia varhaiskasvatusyksiköitä ja työtapoja. Pitkään alalla työskenneelle taas mahdollisuuden saada uutta näkökulmaa omaan työhön.

Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mm. sportti- ja kulttuuripassin, työsuhdematkalippuetuuden ja 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon kaupungin uimahalleissa.

Tehtävästä maksetaan kiertävän varahenkilön korvausta, joka on 41,21 €/kk.

Työpaikan nimi: Tapiolan palvelualue, Mankkaan päiväkoti kotipesänä
Työaika: 38 h 45 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!