(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Taavinkylän lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Taavinkylän lastentalo

Työavain 3-1780-19
Vakinainen työsuhde alkaen 04.11.2019
Hakuaika päättyy 01.11.2019 kello 15:45
Taavinkylän lastentalo , Nauhakuja 4 02180 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen varahenkilö työskentelee koko Tapiolan alueen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen yksiköissä tarpeen mukaan. Työpaikkasi on Taavinkylän lastentalo, Nauhakuja 4 ja sijoituspaikkasi on Mankkaanpuron koulun esiopetusryhmä osoitteessa Vanhan-Mankkaantie 17. Varahenkilö siirtyy omasta sijoituspaikastaan tarvittaessa toiseen yksikköön, Tapiolan alueella, josta puuttuu henkilökuntaa. Varahenkilön tehtävään kuuluu varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman mukainen toiminta lapsiryhmissä yksikön oman ryhmäsuunnitelman linjausten mukaisesti yhdessä yksikön tiimien kanssa. Lastenhoitajan peruspalkkaan tulee varahenkilölisä 41,21 €/kk.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään vuorovaikutteista työotetta huomioiden lapsen tarpeet ja vahvuudet. Työskennellessäsi varahenkilönä suhtaudut ammatillisen joustavasti ja positiivisesti arjen muuttuviin tilanteisiin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky pääsevät oikeuksiin erilaisten työyhteisöjen, vanhempien ja lasten kanssa.

Arvostamme lapsen osallisuuden huomioivaa työotetta ja henkilöä, joka nauttii erilaisesta ja muuttuvasta työpäivästä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Lind
050 361 4409
etunimi.sukunimi@espoo.fi