(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Siuntionkujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Kuvaus tehtävästä: Siuntionkujan päiväkoti on pieni ja viihtyisä kahden ryhmän yksikkö. Tarjoamme hoitoa, kasvatusta ja opetusta 1-5- vuotiaille lapsille. Sijaitsemme rauhallisella asuinalueella lähellä metsää ja puistoalueita, jotka mahdollistavat retkeilyn luontoon. Bussipysäkeiltä ja Kilon juna-asemalta on lyhyt kävelymatka päiväkotiimme.

Etsimme yksikköömme lastenhoitajan varahenkilöä, jonka tehtävä on sijaistaa Siuntionkujan päiväkodin ryhmissä, yksikön toisessa päiväkodissa ja mahdollisesti Kilon pienalueen muissa yksiköissä varhaiskasvattajia tarpeen mukaan. Kilon pienalueella kaikki yksiköt ovat kävelymatkan päässä toisistaan. "Kotipesänä" toimii Siuntionkujan päiväkoti.

Lastenhoitajan varahenkilön tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan erilaisia toimintatapoja ja näin "keräämään omaan ammatillisuutesi reppuun" monipuolisia eväitä. Tehtävässä etuna sopeutumiskyky vaihtuvissa tilanteissa, reipas ja innostunut työote.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä kanssamme!


Työpaikan nimi: Siuntionkujan päiväkoti


Työaika: 38,45


Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin soveltuvat hakijat.

Arvostamme: Oma-aloitteisuutta, hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet.

Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!