(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, sijaisuus

Työavain 3-3-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 14.01.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Pohjois-Tapiolan päiväkoti , Piilopolku 6 02130 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varahenkilön tehtävät Pohjois-Tapiolan päiväkodissa. Päiväkodissamme toimii kahdeksan eri lapsiryhmää uusissa, monipuolisissa tiloissa. Tarjoamme aktiivisen ja kehittämissuuntautuneen työyhteisön, missä työ lasten kanssa tuottaa iloa ja onnistumisia. Varahenkilön tehtäviin kuuluu toimia pääsääntöisesti lastenhoitajan sijaisena omassa yksikössämme ja tarvittaessa Tapiolan alueen muissa päivähoitoyksiköissä. Liikenneyhteydet Pohjois-Tapiolaan ovat erinomaiset sekä julkisilla että omilla kulkuneuvoilla.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sensitiivisyyttä, aktiivisuutta ja varhaiskasvatuksen tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Arvonen
0468771092