(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Saunalahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilö toimii Espoonlahden varhaiskasvatuksessa vakinaisen henkilökunnan äkillisissä sijaisuuksissa sijaistustarpeen mukaan. Ensisijaisena alueena Saunalahden alue, mutta tarpeen mukaan myös muilla Espoonlahden alueilla sijaistustarpeiden mukaan. Tehtävä on vakinainen, joten jokaiselle päivälle löytyy töitä. Olet aina tervetullut ryhmän avuksi ja kiertävänä henkilönä saat tutustua erilaisiin tapoihin tehdä töitä ja kerätä siitä omaan "ammattipakkiin työkaluja".


Työpaikan nimi: Espoonlahden varhaiskasvatus, Saunalahden päiväkoti
Työaika: 38 h 45 min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme joustavuutta ja nopeata sulautumista kulloisenkiin tiimiin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!