(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Saunalahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Saunalahden päiväkoti

Työavain 3-1682-18
Vakinainen työsuhde alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 12.12.2018 kello 15:45
Saunalahden päiväkoti , Kummelivuorentie 2 02330 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Espoon suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa Espoonlahden alueella. Varahenkilö toimii ensisijaisesti Saunalahden alueella, mutta tarvittaessa myös muualla Espoonlahtelaisissa varhaiskasvatuksen yksiköissä. Palkkauksessa huomioidaan varahenkilötehtävästä maksettava lisä 40,80€ / kuukausi.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : Tehtävässä varahenkilölle suunnitellaan sijoituspaikka sijaistarpeen mukaan, joten muutoksille tulee olla avoin ja asettuminen erilaisiin lapsiryhmiin ja toimintatapoihin on oltava joustavaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17€ / kk + lisä 40,80€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Leena Kyrönen
050 360 8437
leena.kyronen@espoo.fi