(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Pohjois-Tapiolan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme joustavaa ja ammattitaitoista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa varahenkilöksi sijaistamaan kaiken ikäisten lasten ryhmissä Pohjois-Tapiolan alueella.

Pääasiallinen toimipisteesi on Pohjois-Tapiolan uudehko 8-ryhmäinen päiväkoti, mutta tarvittaessa apua annetaan sijaisuuksiin myös toisissa lähialueen päiväkodeissa. Sijaisuudet ovat vuosi- ja sairauslomista johtuvia ja välimatkat alueellamme ovat lyhyitä.


Työpaikan nimi: Pohjois-Tapiolan päiväkoti
Työaika: 38h15min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään kokemusta työskentelystä eri-ikäisten lasten kanssa, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään kiinnostusta ja motivoitunutta työotetta eri lapsiryhmissä työskentelyyn.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: Sensitiivisyyttä, hyviä työyhteisötaitoja ja positiivista asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!