(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (varahenkilö), Matinkylä-Olarin alueella
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Varahenkilön tehtävät Matinkylä-Olarin suomenkielisen varhaiskasvatuksen yksiköissä, erityisesti Nokkalanpuiston - ja Kalamiehen päiväkodeissa sekä Matinkylän asukaspuistossa.

Työpaikan nimi: Matinkylä-Olarin suomenkielinen varhaiskasvatus (Nokkalanpuiston päiväkoti, Kalamiehen päiväkoti, Matinkylän asukaspuisto)

Työaika: 38,45h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€/kuukausi + varahenkilön lisä 41,21€/kk

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme joustavaa asennetta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!