(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Matinkylä-Olarin alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Varahenkilöt ovat varhaiskasvatusalueen (Matinkylä-Olari-Suurpelto) yhteistä resurssia, joiden työpanosta liikutellaan alueella tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Työjaksojen pituudet vaihtelevat ryhmissä päivästä viikkoihin, jopa kuukausiin.

"Kotipaikka" on Opinmäen päiväkodissa. Työsuhteen toivotaan alkavan viimeistään 1.4.2020.

Opinmäen kampus Suurpellossa on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö. Kyseessä on monipuolinen toimintakeskus, joka toteuttaa ideaa elinikäisestä oppimisesta. Opinmäessä on laaja valikoima Espoon sivistystoimen palveluita eri ikäisille kuntalaisille. Kampuksella toimii kansainvälinen koulu, suomenkielinen koulu, päiväkoti, liikunta- ja nuorisopalvelut, kirjasto sekä Omnia.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia on mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen.

Työpaikan nimi: Opinmäen päiväkoti

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen tuntemista, työmenetelmien osaamista sekä halua kehittää työtä. Varahenkilön tulee kyetä myös asettumaan eri tiimien jäseniksi ja toimimaan joustavasti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme työkokemuksen tuomaa osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!