(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Leppävaaran alueella
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (varahenkilö) toimii sijaisena varhaiskasvatusyksiköissä erilaisissa ryhmissä Länsi-Leppävaaran ja tarvittaessa koko Leppävaaran alueella. Työpaikka voi vaihdella päivittäin tai kesken päivänkin.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja kiertävänä varahenkilönä toimivalle maksetaan erillinen lisä 41,21€/kk.

Työpaikan nimi: Karamäen päiväkoti

Työaika: 38,45h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja myönteistä asennetta muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme iloista, joustavaa asennetta ja mukautumiskykyä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön toimessa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!