(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Tervetuloa varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilön määräaikaiseen sijaisuuteen Espoon kaupungin Leppävaaran palvelualueelle. Kotipaikkanasi on Kuninkaisten päiväkoti ja alueena pääsääntöisesti Kilon alueen eri varhaiskasvatusryhmät.

Etsimme tiimityötaitoista, positiivisesti asennoituvaa varhaiskaskasvatuksen ammattilaista, joka on valmis tutustumaan eri työkohteisiin.

Työpaikan nimi: Kuninkaisten päiväkoti

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan erillistä varahenkilön lisää 41,71€.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!