(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Kyyhkyspuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Kyyhkyspuiston päiväkoti

Työavain 3-1550-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Kyyhkyspuiston päiväkoti , Kyyhkysmäki 10 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja-varahenkilön tehtävät Pohjois-Leppävaaran alueella. Enimmäkseen työ on Kyyhkyspuiston päiväkodissa, Asuntopäiväkoti Kyyhkyssä ja Rinkelin päiväkodissa. Tarvittaessa työ voi olla koko Leppävaaran alueella. Varahenkilön työ sopii parhaiten lastenhoitajalle, joka kaipaa vaihtelua työpäiviin ja on valmis tarttumaan työhön heti ovesta sisään astuessaan. Varahenkilölle maksetaan 41.21 euroa/kk varahenkilölisä


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Paananen
050 325 8629
etunimi.sukunimi@espoo.fi