varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Koulumestarin päiväkoti
Koulumestarin päiväkoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, varahenkilön tehtävä Espoon keskuksen Pohjoisella alueella. Koulumestarin päiväkoti on kotiyksikkösi, mutta työpisteesi vaihtelee alueellisen tarpeen mukaan.

Koulumestarin päiväkodissa toimii 6 lapsiryhmää, joissa on 1-6- vuotiaita lapsia. Henkilöstöömme kuuluu varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia. Päiväkotimme sijaitsee Espoon keskuksessa, Muuralan alueella. Samassa rakennuksessa toimii myös Koulumestarin koulu.

Työpaikan nimi: Koulumestarin päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: aktiivista otetta työhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme lämmintä ja sensitiivistä suhtautumista lapsiin.

Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk + varahenkilölisä 42,13€/kk

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511716
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo