(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Jupperin päiväkoti.
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Jupperin ja Hirsikallion päiväkodeissa. Varahenkilön kotipesänä toimii Jupperin päiväkoti. Varahenkilön tehtävänä on olla osa päiväkotimme henkilöstöä ja sijaista niissä ryhmissä, joissa ryhmän omaa henkilöstöä on poissa. Päiväkodit sijaitsevat Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella.
Toimintamme perustuu monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Varhaiskasvatuspäivän aikana haluamme tarjota lapselle positiivisia onnistumisen kokemuksia ja myönteisiä elämyksiä.

Varahenkilölle maksetaan 41.21€/kk erillistä lisää tehtävän luonnetta vuoksi. Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta.
Toivotamme sinut tervetulleeksi mukavaan työyhteisöömme.

Työpaikan nimi: Jupperin ja Hirsikallion päiväkodit

Työaika: 38h45min /vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!